English / Dansk

livingroom

Udlejning af møblerede lejligheder på Østerbro

Vi udlejer nyrenoverede, møblerede lejligheder. Lejlighederne er centralt beliggende i København og udlejes i både kortere og længere perioder.
Lejlighederne er af høj kvalitet og specielt tiltænkt at tilgodese både lang- og kortvarige boligbehov for personer som er udsendt til Danmark.

 

Beliggenhed og kvarteret

Lejlighederne ligger på Østerbro i den nordlige del af København tæt på søerne, butikker, restauranter, cafeer, biografer, internationale skoler og andre faciliteter.

 

Østerbro er et af de fineste of rigeste områder i København. På trods af den centrale beliggenhed er det kendt for at være et stille område, hvilket gør kvarteret attraktivt for folk der ønsker at bo i byen men undgå støjen. Østerbro er også stedet hvor de fleste ambassader ligger (f.eks. den amerikanske ambassade).

 

Nogle af lejlighederne har udsigt til søerne. Søerne er et populært sted at gå tur eller løbe året rundt, og er en af Københanvs favoritsteder at besøge om søndagen for at slappe af på en af cafeerne eller bare for af nyde den smukke udsigt fra en af de mange bænke.

Østerbro er også kendt for den store park Fælledparken, som benyttes året rundt af lokale som et rekreativt område til gåture, løb, solbadning, fodbold, koncerter og meget mere.
Tæt på Fælledparken ligger det danske nationalstadion Parken hvor landsholdet og fodboldholdet F.C. København har hjemmebane.

 

 

Corporate housing i København
- Fuldt udstyrede lejligheder der opfylder alle dine behov

Vores møbelerede et, to og tre værelses lejligheder er praktisk beliggende i godt vedligeholdte ejendomme på Østerbro i København. Lejlighederne er klar til indflytning og har en moderne indretning, komfortable attraktive møbler og dekorativt tilbehør. Alt hvad du behøver er dine personlige ejendele.

 

Lejlighedernes udstyr

Vores møblerede lejligheder er fuldt udstyret så det lever op til enhver travl forretningsmand/kvindes behov:

* Vaskemaskine/tørretumbler i lejligheden
* Sengelinned og håndklæder
* Komplet udstyret køkken
* Køleskab/Fryser
* Telefon
* Stereoanlæg
* Kabel TV, 30 Kanaler
* Internet

 

Lejlighedspriser og størrelser

Vi har lejligheder med 1,2, eller 3 værelser i størrelser fra 45 m² til 80 m².

Huslejen ligger mellem 8.000 - 12.000 DKK pr. måned eksklusiv forbrug

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om ledige lejligheder og muligheder for dit ophold i København.

 


 

 

House of Apartments

Nina & Alex Rosendal

 

nrosendal@mail.dk

 

(+45) 28 53 63 36